Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Love Me Sweet - Édes szerelem
-31%

Love Me Sweet - Édes szerelem

Bell Harbor 3.

Szerző:

Delaney Masterson nem vágyik népszerűségre.

Igen, híresek a szülei, és megy a tévében egy valóságshow-ja is, ám ő távolról sem az a vadóc celeb, akinek a lesifotósok beállítják. Egészen... A Botrányig. Amikor egy régi pasija megoszt róla egy privát videót, Delaney neve minden humorista kedvenc csattanójává válik. Hogy elmeneküljön a média elől, elszökik a michigani Bell Harborba, méghozzá az elmúlt ötven év legszörnyűbb telén.

A kalandshow-operatőr Grant Connelly boldog, hogy régen maga mögött hagyta Bell Harbort, de amikor egy váratlan családi kötelezettség egybeesik egy hirtelen jött karrierdöntéssel, úgy határoz, ideje hazatérnie.

Amikor a rossz idő, egy hátizsáknyi eltűnt pénz, kocsmazenészek és Elvis-utánzatok összehozzák Grantet és Delaney-t egy váratlan utazás erejéig, mindenféle érzelmek kavarodnak fel bennük. Tudják jól, hogy csak bolondok esnek szerelembe, de nem tudnak ellenállni. Delaney-nek viszont van egy titka, ami örökre elválaszthatja őket egymástól.

Át tudják vajon vészelni a vihart? Vagy ez a romantikus út az Összetört Szívek Szállodájában ér majd véget?

Kövesd magával ragadó történetüket! Egymillió példányos bestsellersorozat!

"Derűs, nemes lelkű üzenet önmagunk megtalálásáról, önmagunkért kiállásról és az önmagunkhoz hű életről... Szexi, kicsit dilis romantikus történet, ami mindenképp tetszeni fog a Bell Harbor-rajongóknak." - Kirkus Reviews

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

(Nincs értékelés)
2 414 Ft
Eredeti ár:
3 499 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik