Nincs engedélyezve a javascript.
Not So Nice Guy - Nem is olyan rendes srác

Not So Nice Guy - Nem is olyan rendes srác

Ég veled, Ian, öreg haver! Hellóóó, Mr. Nem is olyan Rendes Srác.

- Úristen! Hát ő meg kicsoda? - Gyakran kapom meg ezt a kérdést. - Ja, hogy ő? - válaszolom. - Ő csak Ian.

"Csak Ian." A "Csak Ian" az évszázad legbénább jellemzése. Csak a Mona Lisa. Csak a Taj Mahal. Csak Ian, az unalmas kockahasával és a sablon gödröcskés mosolyával, mi? Csak Ian... csak a legjobb barátom.

Elképesztően közel állunk egymáshoz, olyan mélyre jutva a barátzóna állapotába, hogy a munkahelyünkön mindenki azt gondolja, egy párt alkotunk - egészen addig, amíg egy nap ki nem pattan a hír a tanáriban, hogy Ian egyedülálló. Szabad préda.

Az újdonsült népszerűségében lubickolnia kellene, de mindkettőnk legnagyobb meglepetésére, az egyetlen figyelem, amire látszólag vágyik, az enyém. A korábban ártatlan éjszakai csevegéseinkből korhatáros telefonhívások lesznek.
A játékos évődésünk egy új, kockázatos élt kap. Azt gondolom, hogy csak cukkol, de amikor az osztályteremben felültet az asztalra, a kezeit pedig becsúsztatja a szoknyám alá, nem marad tér a bizonytalanságnak.

Kicsit félek attól, hogy a dolgok rosszul alakulnak, és elveszítem a legjobb barátomat, szóval, a legjobb lesz, ha kihátrálok és nem viszonzom ezt az eget rengető csókot. De, kit is akarok áltatni ezzel?

Itt a nem egyszerűen kizárt! Az év egyik legszórakoztatóbb romantikus története.

"IMÁDTAM ezt a könyvet! A barátokból szeretők az egyik kedvenc tematikám, és R.S. Grey tényleg nagyon betalált ezzel a történettel." - bookbruin, Amazon

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

(Nincs értékelés)
2 999 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik