Tagadj mindent!

Tavi Kata

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek

Szeress azért, aki vagyok!

Váradi Emma tizenhét éves, és úgy érzi, nincs sem otthona, sem igazi családja. Rideg nagynénje és nagybátyja koloncként tekint rá, ráadásul az iskola mellett kénytelen dolgozni az éttermükben, nehogy kitegyék a házukból.

Bármit megtenne azért, hogy megtalálja távoli rokonait, akik végre szeretettel fordulnának felé. Egy kis lógás az iskolából és némi betörés cseppet sem tűnik nagy árnak. Csak éppen azzal nem számol, hogy Barabás Konrád, az eszméletlenül helyes, huszonkét éves rendőr tetten éri.

A fiú alkut ajánl Emmának: nem tartóztatja le, de más módszert kell választania, hogy rendbe tegye az életét.

Az út, amit Konrád javasol, sokkal ijesztőbb, mint betörni valahová, sőt, még Emma egykori legjobb barátnőjének bosszújánál is ijesztőbb. Ez az út elvezeti Emmát önmaga megismeréséhez. Ez az út randik és vonzalmak között vezet. Ez az út megmutatja, hogy a szeretetnek mennyi arca van. És ráébreszti Emmát, hogy ő sem tévedhetetlen. Ez az út segít Emmának megnyílni és felvállalni az érzéseit. Te mit tennél meg azért, hogy megtaláld a helyed a világban?

Tarts Emmával ezen a különleges úton a boldogság felé!

"Tavi Kata minden regénye magával ragadó és letehetetlen. Visszarepít a középiskolás évekbe, ahol újraélhetjük ezen időszak szerelmeit, problémáit, illetve az iskola melletti életet. A Sulijegyzetek óta várom az újabb nagyszerű regényét." Kaposiné Horváth Ani

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

15 éves kortól ajánljuk!

3 899 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1000171
EAN: 9789635613953
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 432
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Nyelv: magyar
Méret (mm): 137 x 204 x 31
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Ifjúsági irodalom

Vörös pöttyös könyvek

Tovább